dilluns, 17 de novembre del 2014

Canicross de Tossa de Mar

El nostre primer canicross superat amb èxit!
Aquest dissabte en Tom i jo vam còrrer el nostre primer canicross i la veritat és que em va sorprendre lo bé que ho va fer en Tom. Al arribar el pobre es va estressar una mica ja que hi havia molts gossos acumulats per passar el control veterinari, i la sortida va ser bastant caòtica... tot i això vam estar relativament tranquils tota l'estona i vam sortir bastant endavant. Sortida com he dit una mica estressant però molt emocionant també, quina passada! 

Durant tota la cursa en Tom es va portar super bé, estirant gairebé tota l'estona, sense parar-se massa a olorar els altres gossos i esquivant totes les basses! Nose pas què farem el dia que haguem de travessar un riu si o si... és molt finolis i no li agrada gaire mullar-se. Vam sortir en les primeres posicions i tot i que ens van anar avançant gent a la pujada (per culpa meva...) vam quedar en la posició 58 d'un total de 225 participants. Tot i que hem de seguir entrentant molt, sobretot jo, estem molt contents!!!



Per altra banda, l'Edu amb la Trufa també ho van fer molt bé i també era el primer cop que corrient junts! Espectacularment graciosos!!!


En definitiva va ser un molt bon inici de temporada. Ens ho vam passar genial i ens va fer un dia preciós que vam aprofitar després de la cursa anant a la platja de Tossa. També voldria afegir aquesta foto que he trobat i m'ha agradat moltissim. No se qui és, així que si algú ho veu i ens ho vol dir ens agradaria molt saber-ho! (Igualment si voleu que esborrem la fotografia la treure'm immediatament...)

Perquè no hi ha res millor que compartir un esport que ens apassiona amb els nostres companys més fidels i de la mateixa manera que ells no ens fallarien mai, nosaltres també hem de ser-hi quan ells més ho necessitin! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada